Új jelszó kérése
Új külső

Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Hírlevél
Termék részletek


ZEBRA DS3678 vonalkódolvasó

ZEBRA DS3678 vonalkódolvasó
Bruttó: 314 742 Ft
(Nettó:247 828 Ft )
 • A Zebra 3600-as ultra robusztus termékcsoport tagjaiként a DS3608 kábeles, és a DS3678 kábel nélküli szkennerek készen állnak a legnagyobb kihívást jelentő környezeti viszonyok közti alkalmazásokra, a gyártási, és raktározási rendszerekben történő használatra.
  A DS 36XX szkennerek szinte közvetlenül a szkenner ablaktól, egészen 1,5 m távolságig gyakorlatilag bármely vonalkódot azonnal leolvasnak. A DS36XX szkennerek egy sereg olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek nonstop használatot, rendkívüli megbízhatóságot, felhasználóbarát üzembeállítást, felügyeletet tesznek lehetővé.

  CSÚCS TELJESÍTMÉNY
  A korszak legjobb teljesítményét tapasztalhatjuk a DS3608 (DS3678) szkennerek használata során. A felhasználók gyakorlatilag bármilyen vonalkódot le tudnak olvasni, legyen az hagyományos 1D, vagy 2D kód, legyen az papíron, vagy kijelzőn a DS36 osztály szkennerei a kódokat villámgyorsan olvassák, amíg a kezelő a triggert lenyomva tartja. A 30 % - al nőtt az olvasási tartomány, így a távolabb elhelyezkedő kódok olvasása sem jelent problémát. A DS 3608 (DS3678) szkennerek akkor is olvassák a vonalkódokat, ha azok zsugorfólia alatt vannak, ha azok koszosak, vagy kontrasztszegények.

  ULTRA ROBOSZTUS KIVITEL
  A gyártási rendszerek környezeti viszonyai embert próbálók, ugyanakkor a gyártási rendszernél előforduló leállások, kiesések költségei csillagászati magasságokba szökhetnek. Ez az oka annak, hogy a Zebra Technologies új szkenner kategóriát dobott a piacra, az ultra robusztus szkennerek termékcsoportját. A kábeles, és kábel nélküli szkennerek ebben a termékosztályban egyedül biztosítanak IP 67-es por, permet, és víz védelmet, míg a kábel nélküli szkennerek dokkoló egységei IP 65-ös védelmet biztosítanak.

  EGYEDÜLÁLLÓ MENEDZSELHETŐSÉG
  A Zebra Technologies egyedülálló menedzsment eszközeivel a szkennerek üzembeállítása, konfigurálása a lehető legegyszerűbb. A vonalkódolvasók távolról konfigurálhatók, upgrade-elhetők, távolról végezhetjük az adatformátum beállítását az applikáció igényeinek megfelelően, ellenőrizhetjük a kábel nélküli modellek akkumulátorainak állapotát, statisztikai adataikat, stb.


 • Cikkszám
  ZEBRADS3678
Webáruház készítés